Zoals bij elke vereniging en organisatie zijn er altijd werkzaamheden en taken die geregeld moeten worden om alles vlot te laten verlopen. Dit kan zijn van onderhoud aan tennisbanen en park, kantine voorraad beheren, toernooien regelen etc. Daarvoor kunnen wij als LTC de Heikamp gelukkig rekenen op de medewerking van een aantal leden die zich daarvoor inzetten en zitting hebben in een van de commissies.

Heb je vragen over het een of ander, kun je hen altijd benaderen.

Heb je zelf wel eens tijd over om de vereniging te ondersteunen en een bijdrage te leveren aan ......?
(en dit zijn ècht geen uren in de week. Uiteindelijk maken vele handen licht werk). En je hoeft ook niet persé lid te zijn. Je kunt het ook gewoon doen voor de gezelligheid!

Neem dan zeker even kontakt met ons op om te kijken waar we elkaar kunnen helpen. Vul het contactformulier in op de website en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 

Kantine Commissie


 
Onze kantine is gedurende toernooien, competities en clubactiviteiten geopend. We willen natuurlijk na de wedstrijd graag een kopje koffie, thee of glas fris of een pilsje om onze inzet te belonen. Gezelligheid speelt hierbij uiteraard ook een grote rol.
En de kantine commissie maakt dit mogelijk. Zij zorgt ervoor dat de kantine en bijbehorende ruimtes schoon gehouden worden en de drankvoorraden op tijd aangevuld zijn. Gedurende toernooien wordt er eventueel ook een kleine snack verzorgd.

Leden

Commissielid Edith Schonenberg
Commissielid Gladys Schutte
Commissielid Gerdi Jansen
Commissielid Jolande Koenen
Document
Toegevoegd door
Publicatie
Datum
Er zijn geen documenten aanwezig in deze map.
Terug naar boven