Kies voor glasvezel en steun de vereniging.

09 januari 2019
Glasvezel komt naar gemeente Gennep.

In de loop van dit jaar zal in de gemeente Gennep een galsvezelnet aangelegd worden.
Eind van dit jaar zal dat operationeel zijn en kunnen diegenen die zich aangemeld hebben gebruikmaken van het supersnelle netwerk.

Indien je je alsnog wilt aanmelden en dit doet bij Trined (<- klik) ontvangt onze vereniging € 10,-

Hoe werkt dat?
Iedereen die een glasvezelabonnement afsluit bij TriNed krijgt na de aanmelding een e-mail waarmee een favoriete vereniging gekozen kan worden.
Deze vereniging krijgt hiervoor vervolgens € 10,- van TriNed.
Dus hoe meer mensen een abonnement afsluiten en onze vereniging selecteren, hoe hoger het sponsorbedrag!
Ook niet leden kunnen je vereniging selecteren!

De KNLTB-pasjes voor het nieuwe tennisseizoen zijn binnen en er is iets veranderd dat je beslist moet weten. Meer >

De tennislessen 2019 zijn gestart.  De jeugd mocht het spits afbijten. Voor de baanresreveringen klik op: Meer >

Bardiensten 2019

02 februari 2019
De bardiensten (maart en november) zijn bekend. Voor een overzicht kijk op tabblad "barrooster".