Kantinediensten in november vervallen

04 november 2019
wij verwijzen naar onze email van afgelopen februari betreffende de toekomst van onze club en deelname van onze leden aan de eigen toernooien.

Door de geringe belangstelling voor onze toernooien, zowel waar het betreft de inschrijvingen/deelnemers als bereidheid van onze leden om te ondersteunen bij de organisatie van deze toernooien, is (helaas) besloten het toernooi in november niet door te laten gaan.

De kantinediensten komen, door het schrappen van dit toernooi, uiteraard te vervallen.

Je tennisspel verbeteren?

24 december 2019
Je kunt inschrijven voor de tennislessen in 2020. Zie hiervoor onder "tennislessen". Daar vind je alle informatie.

De AED bij de voetbal en tennisvereniging is vervangen en vanaf 1 april 2019 opgenomen in het landelijk netwerk van hartslagnu.nl 17… Meer >

In Memoriam Jan Hendriks

13 oktober 2019
Zondag 29 september bereikte ons het zeer droevige bericht dat op 72 jarige leeftijd Jan Hendriks, onze “oud voorzitter” en… Meer >