Lid worden van LTC De Heikamp

Tennis is een geweldig leuke en sportieve bezigheid.

Samen met anderen ben je gezond in de buitenlucht met een of meer mensen een gezellig uurtje (of langer) van huis. En ben je actief met toernooien en competities, kom je ook nog vele gezellige en leuke mensen tegen met wie het goed toeven is in de kantine om je winst te vieren.

En het is niet eens een erg kostbare bezigheid. Hieronder zie je de lidmaatschapskosten voor 2019:

Juniorleden € 55,00
Seniorleden  € 125,00
Studerende seniorleden  € 62.50
Steunende leden € 15,00
Inschrijfgeld nieuwe seniorleden € 10,00

Wanneer je tijdens het seizoen lid wordt van LTC "de Heikamp" betaalt je niet het gehele bedrag aan contributie. De contributie wordt dan middels een verdeelsleutel berekend. Neem hier voor contact op met de ledenadministratie.

U kunt de contributie o.v.v. Contributie 2019 en uw naam overmaken naar rekeningnummer:
NL82RABO 012.21.03.343
t.n.v. LTC De Heikamp,
Boommarterstraat 4
6598 CG Heijen

Indien u in het nieuwe seizoen 2020 geen lid wenst te blijven van onze vereniging, bent u verplicht dit zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk vóór 31 januari 2020, schriftelijk door te geven aan de ledenadministratie.

Na deze datum zijn wij genoodzaakt om € 12,50 administratiekosten in rekening te brengen. Dit om de kosten te dekken die de vereniging moet maken richting de KNLTB. Ook adreswijzigingen dienen bij de ledenadministratie kenbaar gemaakt te worden. Nieuwe leden zijn uiteraard welkom.

Bankgegevens

Eerdere verenigingen
Bent u bij een andere tennisvereniging ingeschreven?

Heeft u interesse om de club te steunen met vrijwilligerswerk?
Vink hieronder uw keuze aan.

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in